Skap ferieminner

Skap ferieminner!

Ingen barn skal grue seg til sommerferien! Ved å gi en gave til Kirkens Bymisjon er du med å skape opplevelser og ferieminner for barn og unge.

kr
Din gave på 240 kroner bidrar til gode opplevelser for barn og unge
Din gave på 360 kroner bidrar til gode opplevelser for barn og unge
Din gave på 600 kroner bidrar til gode opplevelser for barn og unge
Velg donasjonsfrekvens
Velg betalingsmetode
Personlig informasjon

Total sum: 240 kr

Vil din bedrift være med å skape ferieminner for de som er alene?

En strand i syden eller et feriehus i Portugal, det er mange som planlegger kostbare ferier i år, og det meldes om rekordbesøk på Gran Canaria. Men om vi tenker tilbake til vår egen barndom, hvilke minner ble egentlig sittende fast den sommeren?   

Skrubbsåret etter å ha spilt fotball med barn du aldri hadde møtt før, regnstormen som gjorde at hele familien måtte være inne i teltet hele kvelden. Lukten av huset til mormor. 

Tiden det tok å skrive et postkort til en venninne hjemme.  

Det er like mange minner som det er mennesker, men jeg tror også de fleste av oss husker han gutten eller hun jenta i klassen som ikke hadde noe å fortelle når vi møttes i skolegården etter ferien. Som ble stille, eller kanskje fant på noen skrøner ingen trodde på. 

Det er dette vi i dag kaller utenforskap.  

Gjør en forskjell for barn denne sommeren

Det kan være mange grunner til at sommerferien er en lang og ensom opplevelse for en del barn. Mange flere familier enn før sliter med å unne seg den luksusen det er å reise et sted. Mens andre barn lever i familier som ikke klarer å ta vare på dem, i familier med vold og utrygghet. Felles for dem alle er at de går en annen sommerferie i møte enn de andre i klassen.  

Derfor har Kirkens Bymisjon feriekolonier, utflukter, utlånssentraler der barnefamilier kan få det utstyret de trenger gratis, aktivitetstilbud og mye mer, over hele landet.  

Fordi hverken fattigdom eller utenforskap skal stå i veien for at alle barn skal sitte igjen med ferieminner de gleder seg til å dele.

Når du støtter oss med penger, er du med å skape disse ferieminnene for et barn som ellers ikke får noen gode opplevelser denne sommeren. Du er med å invitere barn inn, som ellers står på utsiden. Du er med å skape glede, vennskap og tilhørighet. 

Tusen takk for ferieminnene! 

Historier

Playstation, falske negler og selvmordstanker

Hos Kirkens Bymisjons tilbud til barn og unge skjuler det seg skjebner og historier som vitner om ensomhet og utenforskap. Og ping-pong.

– Jeg er en av drittungene som det kommer til å gå til helvete med

Jeg rusler, eller subber, nedover mot sentrum. Sparker til hver eneste stein jeg ser, og spytter svære klyser ned i asfalten. Jeg har lenke rundt halsen, boblejakke som er like dyr som bestemor sin bil, og jeg er kul!

Ingen barn skal grue seg til sommeren